Nine Perfect Strangers 2. sezon kadrosu belli oldu… – Son Dakika Kültür Sanat Haberleri

Popüler Hulu serisi “Dokuz Mükemmel Yabancı” Heyecan verici bir gelişme yaşandı. Variety'nin raporuna göre, Henry Golding, Mark Strong ve Lena Olin Dizinin ikinci sezonunda da bu gibi tecrübeli oyuncular rol alacak.

Nicole Kidman Tesis yöneticisi Maşa Golding ikinci sezonda rolüne geri dönecek. Peter karakterini oynayacak. altın kaplama, “Çılgın Zengin Asyalılar” gibi büyük projelerde yer almasıyla tanınıyor. Guy Ritchie'nin “Savaş Bürosu Centilmence” Ayrıca filmde başrol oynayacak.

Marco Forte ikinci sezonda Davut karakterini oynayacak. Strong'un önceki başarılı film ve televizyon projeleri arasında şunlar yer alıyor: “1917”, “Cruella” ve “Taklit Oyunu” Gibi yapımlar var. Ben Lena'ydım Sırasında Elena Rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

“Dokuz mükemmel yabancı” İkinci sezonun kesin olay örgüsü detayları henüz açıklanmasa da dizinin ilk sezonunda bir sağlık tesisinde tanışan dokuz yabancının hikayesi ve yaşadıkları anlatılıyor.

Dizinin yaratıcıları arasında David E. Kelley ve Liane Moriarty mevcut. Hatta ikinci sezonda Kelley, Butterworth ve Strauss yapım ekibindeki diğer isimlerle birlikte projeye devam edecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir