Ankara Tekel bayisinde korku dolu anlar! Tüfekle içeri girip tehdit etti! “Şaka yaptığını sandık, ciddiye almadık”

Olay, öğle saatlerinde Mutlukent ilçesi 2432. Sokak'ta meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi elinde tüfekle içki dükkanına girerek sigara istedi. Sigaraları alan şüpheli, uzaklaşırken işadamına silahı doğrulttu, tehdit etti ve ardından uzaklaştı.

Müşterileri kovaladıktan sonra aynı bölgedeki başka bir iş yerine tüfekle giren ve alkol alan şüpheli, ihbar üzerine sevk edilen polis ekipleri tarafından elindeki tüfekle yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin üzerinde 4 adet sahte kimlik belgesi bulunması çevrede paniğe neden oldu.

_78191 (2)

'SİFİLİYİ BİZE DEĞİŞTİRDİ'

İş yeri sahibi Sinan Bülbül (46), sokakta büyük panik yaşandığını belirterek, “Birkaç kez iş yerimize gelen bir kişiydi. Normal insanlar gibi istediğini alıp gitti. Yeğenim uyarınca içeri girdi. “Silahla içeri giremezsiniz” dedi, “Ben gireceğim.” Önce şaka yaptığını düşündük ama sonra ciddi olduğunu anladık. Bir çığlık sahnesi vardı. “Alkol istedi. Daha sonra polis gelince onu götürdüler” dedi.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)Bu içerik Metin Yamaner tarafından yayınlanmıştır.

Sıkmak
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Raylı sistemler 15 Temmuz'da ücretsiz olacak!Raylı sistemler 15 Temmuz'da ücretsiz olacak!
Türksat 6A'nın uzay yolculuğu için geri sayım başladı!Türksat 6A'nın uzay yolculuğu için geri sayım başladı!
Fatih'te korkunç ölüm!  Arızalı yük asansörüne kafası sıkışan işçi hayatını kaybettiFatih'te korkunç ölüm! Arızalı yük asansörüne kafası sıkışan işçi hayatını kaybetti

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir