Ülkü Ocakları, İstanbul İl Başkanı Ayşe Ateş'i hedef aldı: “Önderliğimize karşı hadlerini aşmaya çalışanlar…” – Son Dakika Siyaset Haberleri

Ülkü Ocakları eski lideri Sinan Ateş, 30 Aralık 2022'de Ankara'da düzenlenen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Cinayet davasının ilk duruşması 1 Temmuz'da Sincan'da görülecek.

Duruşma öncesinde Ayşe Ateş, cinayet zanlıları Emre Yüksel, Tolgahan Demirbaş, Serdar Öktem ve eski MHP Milletvekili Olcay Rehber'in fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. “'“Davamızın birkaç yağmacının kaprislerine göre değerlendirilmesine izin vermeyeceğiz” ve belirtilen “üç veya beş yağmacı” şu isimler olmalıdır.” dedi. Ateş, paylaşımında 1 Temmuz'da Sincan'daki duruşmada yargılanacak isimlerin bu isimler olduğunu belirtti.

“HELAL ALMAYACAĞIZ, SATIN ALACAĞIZ”

Bu açıklamaların ardından Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Alparslan Doğan, Ayşe Ateş'i hedef alarak sosyal medyada şu ifadeleri kullandı:

“Her çağda idealistlere iftira atan iftiracılar olmuştur ve hepsi tarihin çöplüğünde kaybolmuştur. Bugün de aynısı olacaktır. İftiracı yağmacılara gözdağı vermeyeceğiz. Davamıza karşı hadlerini aşmaya çalışanlar, Önderimiz ve Cumhurbaşkanımız, mezar soygunu yapanlar, yarım asırdan fazla bir süredir yağmacıları onların yerine koyan, planlarını planlayan, görmezden gelenleri asla telafi etmeyen kutsal bir davayız. kanuna uyun ve nifak ateşine yönelmeye çalışın!”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir