Aziz Yıldırım'dan flaş açıklamalar! “Şampiyon olursak başkanlık adaylığından çekileceğim!” – En güncel spor haberleri

F.Bahçe başkan adayı Aziz Yıldırım düzenlediği basın toplantısında flaş açıklamalarda bulundu.

İşte Aziz Yıldırım'ın açıklamaları…

“2018'den bu yana çivi çakmadılar. Boya bile çakmadılar, 2018'de planımıza devam edeceğiz. Yarın öğleden sonra bilinçli olarak yönetimi tamamlayacağız. Eğer F.Bahçe şampiyon olursa başkan adaylığımı geri çekeceğim!

Burada 20 yıldır Galatasaray'a hiç yenilmedik. Ya berabere kaldık ya da kaybettik. Yendiğimizde 6-0, 4-0 yendik. Galatasaray karşısında avantajımız vardı ama son dönemde bunu biraz kaybettik. Evimizde seriyi kaybettik, şimdi gidip kazandık, iyi hissettirdi. Çocuklar ellerinde davullarla dolaşıp okula üniformalarıyla gidiyorlardı. Biz her zaman Galatasaray'ı yendik, bizim takımımız güçlü bir takım.

“MOURİNHO İÇİN YALAN SÖYLÜYORLAR”

“Mourinho ile 2 saat yüz yüze konuştuk. Beşiktaş 7 milyon euro dedi, 5'ini vereceğim, 12'de anlaşsınlar. Sevgiyle hatırladığım Süleyman Seba ile başkandım, anlaşma yapıyorlar” Yazık olur buradan Sayın Başkan Hasan Arat'a da söylüyorum, eğer bunu 7 milyona çıkarırlarsa çekilmeliyiz ama Beşiktaş'ın böyle bir bütçesi yok, çekeriz. sorun değil Mourinho bana şunları söyledi: “İki kişi geldi ve onlarla spor hakkında çok konuştuk. Bunlardan biri de Hasan Arat'tı. Gereksiz işler yapıyorlardı.”

“G.SARAY STRUM GRAZ'DAN ALIŞIK”

Gelecek hafta size şampiyonluğu nasıl kaybettiğimizi anlatacağım. Bırakın bu tür dış güçler ve yan faktörler bunların üstesinden gelsin. Galatasaray'ı yendiğin gibi hepsini de yenmeliydin. Bunu gelecek hafta konuşacağız. Şampiyonluğu kazanalım, adaylıktan çekileceğim kardeşim, F.Bahçe mutlu olsun. Umarım kazanırız ama beraberlik bile karşı takıma yeter. Umarım Konya iyi bir maç çıkarır ve kazanır. Galatasaray Sturm Graz'a alışkın olduğundan pek umudum yok ama Allah yukarıda. Hafta sonu şampiyon olmayı hedefliyoruz.

Allah aşkına gazeteci olarak kendinizi geliştirin. Şöyle bir soru soruyorsunuz: Cevap vereceğim, ortalık karışacak.

Şampiyonluk yılımız belli mi? Notere gideceğiz, notere tasdik ettireceğiz ve TFF'ye göndereceğiz. Bırakın bundan sonrasını TFF düşünsün. Komisyon falan önemli değil. Komisyonu kurdum. Bunu ben belirleyeceğim, eğer doğruysa belge ve bilgileri TFF'ye göndereceğim.

“GEREKİRSE TFF'YE MÜDAHALE EDECEĞİZ”

“TFF'nin bir başkan adayı beni aradı, isim vermeyeceğim, kim olduğunu biliyorsunuz. Ben de 'Bunu F.Bahçe'den aldım, bunu Galatasaray'dan aldım. Bunun bir formülü olmamalı. Tarafsız insanlar olmalı' dedim. “. .' TFF'nin doğru hale gelmesi lazım. Tarafsız bir TFF oluşturmaları gerekiyor. Gerektiğinde müdahale edeceğiz.

Kesinlikle F.Bahçe Koleji'ne gideceğim. Oturup velilerle konuşacağım. 5 milyon avronun gideceğine söz verdim. O parayı da ayırdık. Üniversiteyi de kontrol edeceğim. Duyduğuma göre yönetimde üniversitenin ortaklarından birini almış.

İki kalenin omuzlarının yükseltilmesi ve sundurmaların eklenmesi projesi 10 milyon dolara mal oldu. Bu sayede 10 bin adetlik kapasite artışı yaşanacak. Ses ve akustik üzerine de çalışmalar yapılıyor.

Bu 6 yıl kayıptır. 2018’e dönüp eksiklerimiz ne varsa düzelteceğiz. Herkes bir şeyler söylüyor. Bu aşamada neler yapmamız gerektiğini, nasıl yapmamız gerektiğini konuşacağız. Çok sayıda şikayet var. O kadar çok şey söyleniyor ki inanmak istemiyorum. Bazı kulüp çalışanları derneklere hakim oldu. Onlara hakaret falan ediyorlardı…

İsmail Kartal'a 15 yıl F.Bahçe'de çalışma fırsatını kim verdi? F.Bahçe Kulübü futbol takımının teknik direktörü kimdi? “Bu maç bittiğinde ona cevap vereceğim, merak etme.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir